“Din tro blir dine tanker,
Tankene dine blir dine ord,
Dine ord blir dine handlinger,
Dine handlinger blir dine vaner,
Dine vaner blir dine verdier,
Verdiene dine blir din skjebne. ”

(Gandhi)

Noe for deg?
Målet mitt er å veilede deg slik at du får gløden, inspirasjonen og klarheten du trenger for å gå videre i livet ditt, privat og/eller profesjonelt. Du vil oppleve å få nyttige og effektive teknikker som bidrar til en stabil og positiv endring og vekst. Mine intuitive evner kan hjelpe deg å sette ting i perspektiv, innta en annen objektivitet og forstå sammenhenger du ikke har sett før. Det vil også hjelpe deg å åpne opp for din egen intuisjon og din indre viten. Når vi har god kontakt med oss selv og en klar forståelse av det vi ønsker, får også kroppens energier en god flyt og gjenoppretter av balansen du har jobbet for.

Noe for deg som leder?
Du som leder kan hjelpe dine ansatte til å få bedre trivsel. Det vil ha en svært positiv effekt på motivasjonen, identifikasjonen, lojaliteten og kommunikasjonen.

Medlemskap

Et medlemskap gir deg tilgang til øvelser og meditasjoner som jeg legger ut en gang i uken. Du vil føle en kontinuerlig oppfølging selv om du ikke tar individuelle timer. Øvelsene og meditasjonene vil hjelpe deg å redusere stress, finne balanse og energi, løse blokkeringer og øke bevisstheten

Veiledning til meditasjon

Når vi begynner å meditere regelmessig, vil du oppleve flere positive effekter i livet ditt. Å roe ned tankene og sentrere seg selv, vil styrke kommunikasjonen mellom uliker deler av hjernen vår.
I theta-tilstanden opplever sinnet vårt følelsen av lykke og medfølelse. Vi er i stand til økt læring, healing og vekst.
Ved å gå til denne frekvensen kan vi påvirke den dominerende, ubevisste delen av oss som normalt er utilgjengelig for vårt bevisste sinn.
Vi kommer i en tilstand der endring kan skje.

Meditasjonskurs på Nesodden, 8 kvelder starter 22.10. – fullbooket! 
Nytt kurs er planlagt i februar/mars. Send mail om du er interessert i å få en invitasjon.

Jeg tilbyr også  personlige meditasjoner som jeg kanaliserer (15-20 min lydfil/800 kr), som du kan høre på så mange ganger du måtte ønske.

Ta kontakt med meg og skriv litt om hvilke temaer du ønsker hjelp med, så lager jeg meditasjonen for nettopp dette temaet.