consultant facilitator

Beate Buchner

Intuitiv coaching

Personlig veiledning

Kurs og foredrag

Utrolige ting for deg

Personlig veiledning
Målet mitt er å veilede deg slik at du får gløden, inspirasjonen og klarheten du trenger for å gå videre i livet ditt, privat og/eller profesjonelt. Ved en-til-en-coaching opplever du å få nyttige og effektive teknikker som bidrar til en stabil og positiv endring og vekst. Mine intuitive evner kan hjelpe deg å sette ting i perspektiv, innta en annen objektivitet og forstå sammenhenger du ikke har sett før. Det vil også hjelpe deg å åpne opp for din egen intuisjon og din indre viten. Når vi har god kontakt med oss selv og en klar forståelse av det vi ønsker, får også kroppens energier en god flyt og gjenopprettelse av balansen du har jobbet for.

Coaching for bedrifter
Alle bedrifter kan ha utbytte av å tilby coaching til sine ansatte. Det vil forbedre trivselen som igjen fører til at hver enkelt medarbeider vil få effektiv hjelp til å takle utfordrende arbeidssituasjoner. Det vil også kunne ha en svært positiv effekt på motivasjonen, identifikasjonen, lojaliteten og kommunikasjonen.

Medlemskap og forum

Bli medlem her på buchner.no og få tilgang til vårt digitale samfunn.
Her har vi blandt annet privat og sikkert forum for våre medlemmer.

Veiledning til meditasjon

Når vi begynner å meditere regelmessig, vil du oppleve flere positive effekter i livet ditt. Å roe ned tankene og sentrere seg selv, vil styrke kommunikasjonen mellom uliker deler av hjernen vår.
I theta-tilstanden opplever sinnet vårt følelsen av lykke og medfølelse. Vi er i stand til økt læring, healing og vekst.
Ved å gå til denne frekvensen kan vi påvirke den dominerende, ubevisste delen av oss som normalt er utilgjengelig for vårt bevisste sinn.
Vi kommer i en tilstand der endring kan skje.

Kurs settes opp etter behov. Du kan også få en individuell veiledning med øvelser mm.

Jeg tilbyr også  personlige meditasjoner som jeg kanaliserer (15-20 min lydfil/400 kr), som du kan høre på så mange ganger du måtte ønske.

Ta kontakt med meg og skriv litt om hvilke temaer du ønsker hjelp med, så lager jeg meditasjonen for nettopp dette temaet.