Tjenester

Jeg jobber online med mennesker i hele verden. Du kan velge Skype, WhatsApp, FaceTime, Telegram eller telefon som kommunikasjonsform. ( Bestilles via kontaktskjemaet )
Timer som er bestilt må avlyses 24 timer i forveien.

Noe for deg?

Målet mitt er å veilede deg slik at du får gløden, inspirasjoen og klarheten du trenger for å gå videre i livet ditt, privat eller/og profesjonelt. Du vil oppleve at du får nyttige og effektive teknikker som bidrar til en stabil og positiv endring og vekst. Mine intuitive evner kan hjelpe deg å sette ting i perspektiv, innta et annet perspektiv og forstå sammenheng du ikke har sett før. Det vil også hjelpe deg å åpne opp for din egen intuisjon og din indre viten. Når vi har god kontakt med oss selv og det vi ønsker, får også kroppens energier en god flyt og gjenoppretter balansen du har jobbet for.

Temaer kan være:

 • Karrierevalg
 • Prestasjonskrav
 • Yrkeskrav
 • Utbrenthet
 • Sykdom
 • Sorgprosesser
 • Store omveltninger i livet
 • Relasjoner, privat og yrkesmessig – konflikter, triggere
 • Roller i yrkes- eller privatlivet ditt
 • Finne tilbake til dine ressurser, din begeistring og ditt engasjement
 • Stressmestring
 • Å bli en bedre leder / hvordan veilede andre / ansettelsesprosesser

Noe for deg som leder?

Som leder spiller du en sentral rolle når det gjelder å skape et godt og trygt miljø i ditt team.
Gode relasjoner bidrar til trivsel, mindre sykefravær, god kommunikasjon, økt arbeidskapasitet og lojalitet.
Å se den enkelte og deres ressurs vil øke engasjementet, kreativiteten og skapergleden blant dine medarbeidere.

Utvikle din lederstil, dine visjoner og skap de omgivelser som får dine medarbeidere til å blomstre.
Bli en trygg leder som tar i bruk sine unike ledelsesmessige talenter.

Kurs og foredrag

Hvor forskjellige vi mennesker er og hvordan vi henger sammen med våre tanker og følelser har alltid fascinert meg. Når jeg jobber med klientene mine, så er det derfor ikke så viktig hva jeg tenker og mener, men  hva den enkelte personen har tro på. Alle har svarene i seg. Jeg anser meg som et verktøy som hjelper til for å få disse svarene frem i  lyset. Jeg har også bred erfaring i å jobbe med barn og ungdom.

Din Personlige Meditasjon

Jeg kanaliserer din  personlige meditasjon. Å kanalisere betyr at jeg mediterer og kobler meg på ditt energifelt. På den måten kommer ordene jeg skal bruke i meditasjonen og jeg følger min intuisjon. Du vil så få tilsendt en lydfil med stemmen min på 15-20 minutter. Lydfilen vil ikke inneholder musikk, men du kan velge selv den musikken du liker å ha i bakgrunnen. Du vil samtidig få en liten bruksanvisning siden jeg også vil teste ut hvor ofte og hvor lenge du skal bruke meditasjonen. La meg få vite hvis det er noe spesielt du ønsker at jeg fokuserer på, så tar jeg det inn i min meditasjon når jeg kanaliserer din meditasjon. Jeg får veldig gode tilbakemeldinger på meditasjonene. Kanskje du også får lyst til å prøve?

Spirituell Veiledning

Er du interessert i å oppdage mer av den du er? Har du lyst til å få noen personlige øvelser og veiledning? Bestill gjerne en time og kom med dine spørsmål. Jeg hjelper deg gjerne videre i din spirituelle utvikling.

Energimedisin

Jeg har ofte klienter som kommer med ulike plager, symptomer og diagnoser til meg. Jeg bryr meg lite om hvilket label legene har satt på plagene, men jobber med å forløse de underliggende årsakene. Årsaker som kan ligge langt tilbake. De kan være genetiske; de kan henge sammen med   tidligere erfaringer og traumaer; de kan ha å gjøre med emosjonelle blokkeringer som skal løses opp i. Noen ganger er det viktig at vi forstår sammenhengene for å kunne utvikle oss mer til den vi er; noen ganger hjelper det med å jobbe kun på det energetiske planet uten at vi trenger å forstå så mye. Etter min erfaring har kroppen alt i seg for å kunne reparere seg selv. Når livsenergiene strømmer fritt, er det mulig at kroppen slipper symptomer. Kroppen er alltid din venn; den vil deg vel og viser deg vei. Energiarbeid har vist meg tydelig at alt er mulig; likevel er jeg nødt til å si at det ikke skal erstatte viktig medisinsk behandling.

Medlemskap

Et medlemskap gir deg tilgang til øvelser og meditasjoner som jeg legger ut en gang i uken. Du vil føle en kontinuerlig oppfølging selv om du ikke tar individuelle timer. Øvelsene og meditasjonene vil hjelpe deg å redusere stress, finne balanse og energi, løse blokkeringer og øke bevisstheten

Medlemskap er ikke tilgjengelig for tiden, 
sjekk ved et senere tidspunkt

Referanser:

«I highly recommend Beate Buchner for her wonderful work. I felt drawn to Beate as conventional therapies didn’t seem to hit the spot.

She has helped me with my mind, body and soul. To connect to parts of myself that have needed to be heard/felt/seen on a much deeper level.

Beate is a warm, loving soul.

There’s an instant trust & connection with her, and a deep feeling of wholeness and alignment after each session.»

«Jeg har fått behandling av Beate blant annet for min flyskrekk. Hun satt på en stol, og jeg stod foran henne og svarte på noen spørsmål. Det var en behagelig opplevelse, og Beate er trygg og rolig. Da jeg skulle ut å fly uka etter, var flyskrekken borte som dugg for solen. Jeg var overrasket og veldig glad for at redselen var borte. Den ene behandlingen hadde løst problemet.

Jeg har også kjøpt en meditasjon til meg personlig. Den kom med bruksanvisning for at nettopp jeg skulle få mest mulig utbytte av den. 2 ganger i uka (minst) i 5 uker lød den. Den hjalp meg se min egenverdi. Den var vakker, og jeg har fremdeles glede av den.»

«Å være hos deg, Beate, føles som balsam for sjelen, kroppen og tankene. Det er så godt å slippe å forklare eller svare på spørsmål. Hva som er utfordringen «leser» hun på kroppen, og hjelpen er aldri langt unna. Hvordan det virker, forstår jeg ikke helt, men etter endt behandling føler jeg meg alltid lett og glad. Du er god som gull og har hjulpet både meg og barna mine. Tusen takk»

«Beate har gitt meg gode, kjærlige og nyttige løft i samtalene. Hun har hjulpet meg på vei til å skape forandring, endring og den framtiden jeg ser for meg og ønsker meg. Hun satt meg på «sporet» av det jeg egentlig har i meg og har hjulpet meg til «å brette opp ermene» når jeg har låst meg litt fast og mistet meg selv i hverdagen. Det er godt å få hjelp til bevisstgjøring, slik klarer jeg bedre å ta vare på meg selv.»

«Jeg har tatt noen timer hos Beate en og annen gang. Hun er tillitsfull og behagelig. Uansett tema kommer jeg raskere i balanse etter timen. 
Timen gir raskt god energi og hun tydelig bevisstgjør mitt arbeid, noe som er verdifullt verktøy for meg i etterkant Det er alltid et herlig påfyll for sjelen !»

«Beate har lært meg til å ha tillit og tro på det beste for meg i nåtid og fremtid. Beate har med sin faglige dyktighet og enestående evner healet meg helt frisk for trigeminus nevralgi. Hun har også gitt meg verktøy til å finne balanse og velvære og holde meg frisk. Jeg er enormt takknemlig for å ha truffet Beate, fordi hun hjalp meg da jeg trengte det som mest, og hun har gitt meg noe jeg ikke visste om, som har hjulpet meg til å ha et veldig godt liv.»

«Beate ist sozusagen unsere „Familienärztin“, unser Coach, Therapeut… Nie sind wir vergeblich mit einem Anliegen zu ihr gekommen.

Immer hilft sie weiter mit wachem Bewusstsein, allumfassender Aufmerksamkeit, Behutsamkeit und lichtem Humor!

Sie hat unser volles Vertrauen, weil sie selbst Vertrauen schenkt.»

«Kroppen sier fra» er et begrep som de fleste kan relatere seg til.
Jeg tror på at kroppen lagrer hendelser og erfaringer i livet, og at den speiler vår tilstand til enhver tid. Når Beate «lytter» til min kropp, tenker jeg at responsen må være umiddelbar og ærlig. Da er vi, etter min oppfatning, ved kjernen av problemet uten unødvendige omveier. Det kommer gjerne uventete og overraskende «svar», og både gråt og latter kan være utfallet, men det er jeg villig til å stå i for å finne ut hva som må til.
En time hos Beate Buchner vil jeg derfor anbefale på det varmeste. Hun møter deg med sitt milde og varme vesen og lokalene gir opplevelse av ro og svalhet. Prøv selv.»

«Dear Beate. It has been an honour to work with you and I’m very grateful for your guidance and open heart. Your holistic perspective on healing, working, releasing and integrating within several layers resonates with me a lot. Since my first session with you as a young teenager you’ve helped me with the awareness of how the layers are all connected; physical, emotional, spiritual etc. I trust you a lot and value how I, as the client, have also been an active part in the healing process as it has given me a strong sense of empowerment.»

«Er du i tvil om nogle ting i dit liv, og søger du måske efter svar der ligger hinsides det vi kan se med det blåtte øje? Så kan jeg af hjertet anbefale Beate som spirituel coach og vejleder. Hun er meget dygtig til sit arbejde og brænder for at hjælpe mennesker videre i deres liv. Jeg har været hos Beate flere gange (både fysisk og via skype), og hver gang har jeg fået et nyt perspektiv eller svar på nogle ting i mit liv, som jeg ved jeg ikke ville have fået hos fx en almen psykolog.»