Om meg

Jeg er født og oppvokst i München, Tyskland. I 2003 flyttet jeg til Norge og har bodd på Nesodden siden. Jeg elsker å jobbe med mennesker og har gjort dette i hele mitt liv. Jeg er utdannet pedagog, sertifisert consultant facilitator innen Three In One Concepts  (2003) og sertifisert Thetahealer (2009).Jeg har jobbet som personlig veileder siden 2003. Jeg er kursleder, foredragsholder og skriver artikler til relaterte temaer.

Jeg har i hele mitt liv hatt sterke intuitive evener. For å videreutvikle dem, har jeg jobbet selvstendig med meditasjoner, energi- og vibrasjonesarbeid og har gått på forskjellige kurs. Jeg videreutdanner meg regelsmessig og tar supervisjonstimer. Jeg er klarfølende og får både bilder og ord i meditativ tilstand som jeg verifiserer ved hjelp av kinesiologisk muskeltest.


Jeg har også bred erfaring i å jobbe med barn og ungdom. Jeg opplever at barn og ungdommer har stor glede av muskeltestmetoden siden det da ikke er nødvendig å si så mye. Armene viser veien.


Hvor forskjellige vi mennesker er og hvordan vi henger sammen med våre tanker og følelser har alltid fascinert meg. Når jeg jobber med klientene mine, så er det derfor ikke så viktig hva jeg tenker og mener, men  hva den enkelte personen har tro på. Alle har svarene i seg. Jeg anser meg som et verktøy som hjelper til for å få disse svarene frem i  lyset.